Zuivere en schone lucht op kantoor is enorm belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid van je werknemers en jezelf, het is ook belangrijk voor de productiviteit. Zuivere en schone lucht vergroot de productiviteit op kantoor en verbetert het werkklimaat. Het zorgt daarnaast ook voor een schonere werkomgeving. Weet je niet welk luchtzuiveringssysteem het juiste systeem is voor jouw kantoor? Wij adviseren je hier graag in!

ASPRA systemen

Deze systemen zijn de optimale oplossing voor een luchtzuiveringssysteem op kantoor waarbij gezondheid voorop wordt gesteld. De ASPRA systemen zien we bij steeds meer kantoren terugkomen, maar ook veel in scholen, publieke gebouwen en in de zorg.

De voordelen van het luchtzuivering systeem

Het ASPRA systeem staat er bekend om virus vrije lucht te creëren in ruimten. Voordat je kiest voor een luchtzuiveringssysteem wil je natuurlijk weten wat de voordelen zijn. Hieronder delen we de belangrijkste punten waarom wij altijd kiezen voor een ASPRA luchtzuiveringssysteem.

Virus vrije lucht

De systemen zorgen voor 99% virus vrije lucht. De meeste mensen zitten op dit moment thuis te werken en zijn al maanden niet naar kantoor geweest. Zodra we weer naar kantoor mogen, is het belangrijk dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Dit betekent ook dat we de Covid-19 besmettingen zo veel mogelijk willen voorkomen en een veilige, gezonde kantoorinrichting creëren. Met de ASPRA systemen vertrouwen wij erop dat kantoren beschikken over genoeg gezonde ventilatie de hele dag door.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij deze systemen. Zo wordt er weinig energie gebruikt en zijn alle onderdelen gerecycled. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van bijproducten, milieuschade of afvalproducten. Zo wordt de Co2 uitstoot ook aanzienlijk vermindert.

Comfort en flexibiliteit

Door de virus vrije lucht wordt er meer comfort geleverd bij mensen die zich lang bevinden in een ruimte met een ASPRA luchtzuiveringssysteem. Verder zijn deze producten ook flexibel en makkelijk te verplaatsen. Je kunt ze eenvoudig toepassen en geen verdere aanpassingen te doen wanneer je het naar een andere ruimte wilt verplaatsen.

Gezondheid

Zoals al eerder benoemd werd, is gezondheid het allerbelangrijkste voor ons. Wanneer we kijken naar de ultieme kantoorinrichting kijken we niet alleen naar het design, maar ook naar de juiste functionaliteiten van alle producten. Vervuilde lucht inademen heeft enorm veel invloed op ons lichaam en dit iedere dag kan voor veel gezondheidsklachten zorgen. Door te kiezen voor een goed luchtzuiveringssysteem bevorder je ook de gezondheid op kantoor. Dit is ook een economisch belang, omdat het zorgt voor minder verzuim en beter verricht werk.

ASPRA systemen en Covid-19

Inmiddels weten we dat Covid-19 overdraagbaar is via de lucht door aerosolen. Begin 2021 verwachten we weer met zijn allen naar kantoor te kunnen. Veel kantoren zijn afgelopen maanden bezig geweest met verbouwingen en verhuizingen naar een nieuw pand. Hier is ook gekeken naar veilige omgevingen met zo min mogelijk besmettingsmogelijkheden. De luchtzuivering met ASPRA systemen vermindert verspreidingsrisico tot 99%, heeft een goede klimaatbeheersing en ventilatie en het is een eventuele upgrade van de bestaande infrastructuur.

Waarom kiezen voor een ASPRA luchtzuiveringssysteem?

ASPRA systemen bestaan uit de volgende drie toepassingen:

 • Aspra stand alone
  Dit zijn plug and play modellen en zijn geschikt voor ruimtes vanaf 400m3/h tot en met 10.000m3/h. Daarnaast beschermt dit model tegen fijnstof, bacteriën, virussen, allergenen, gassen en geuren.

  Aspra stand alone
 • Aspra s-induct
  Dit is een inbouw in ventilatie toevoer kanaal mode en is geschikt voor ruimtes vanaf 400m3 tot en met 5000m3. Ook beschermt dit model tegen fijnstof, bacteriën, virussen, allergenen, gassen en geuren.

  Aspra s-induct

 • Aspra XL induct
  Dit is een inbouw in lucht behandeling kast en beschermt tegen dezelfde onderdelen als de Aspra S-induct. Totaal op maat tot 30.000m3

Hoe werken de ASPRA systemen?

Deze systemen zorgen voor 99% zuivere lucht. Het systeem is een elektrostatische filtering met een speciaal open filter. Het beschikt over een lage drukval met weinig lawaai en zeer laag energieverbruik. Daarnaast kun je kiezen uit een geïntegreerd systeem, maar ook voor stand alone modellen.

ASPRA luchtzuiveringssysteem kopen

Wil je een ASPRA luchtzuiveringssysteem aanschaffen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag in het maken van de juiste keuze voor jouw kantoor! Voor meer informatie en vragen kun je ons bellen op .. of mailen naar .. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Recente Artikelen