Heb je een nieuw pand of meer of minder ruimte nodig? NewKantoor helpt graag bij de kantoorinrichting. Samen bespreken we de wensen en behoeften, maken een begroting op basis van de wensen, schetst een kantoorontwerp en gaat vervolgens aan de slag met de kantoorinrichting. Hier komt vaak ook de rol van een architect kijken. Maar wat doet een interieurarchitect eigenlijk en waarom hebben we dit altijd nodig bij een kantoorontwerp? Lees snel verder.

Wat doet een binnenhuisarchitect?

Wat doet een binnenhuisarchitect? Een architect, ook wel interieurarchitect genoemd, houdt zich bezig met alle aspecten van het kantoorinrichting. Zo ontwerpt een architect het interieur van een ruimte, houdt hierbij rekening met vorm, indeling, materiaal, kleur, daglicht en andere soorten licht. De interieurarchitect houdt hierbij altijd rekening met de wensen van de klant: past het binnen het budget, welk meubilair wil de klant wel en niet, wat past bij het brand?

De werkzaamheden en projecten van een binnenhuisarchitect

Ieder project ziet er namelijk heel anders uit. Zo kun je bij New Kantoor terecht voor een turnkey project, wat betekent dat we van A tot Z verantwoordelijk zijn voor jouw nieuwe kantoor. Ook kun je bij ons terecht wanneer je een kantoor wilt renoveren of een nieuw ontwerp wilt maken. Op basis van de wensen en behoeften maken we een begroting en bespreken we wat de totale kosten per onderdeel zullen zijn.

Wat kost een interieurarchitect?

Ben jij benieuwd naar de expertise en de kosten van onze architecten waar we meewerken? En ben je benieuwd hoe het proces er van een interieurontwerp uitziet? Neem dan gerust contact met ons op! We bieden een vlekkenplan binnen 24 uur aan, maar je kunt ook altijd telefonisch of per mail contact opnemen. Stel gerust alle vragen die je hebt zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Recente Artikelen