HET TOTAALCONCEPT VOOR EEN INSPIRERENDE WERKPLEK

Ontwerp & Realisatie op maat

Binnen tijdsbestek

Binnen budget

 

 

 

 

Lees verder

WAT WIJ DOEN

NEWKANTOOR neemt het gehele traject van uw projectinrichting van u over. Van het ontwerp tot en met de oplevering. Altijd binnen budget én binnen deadlines. Eén adres voor uw nieuwe kantoor.

Het verbouwen of het inrichten van uw kantoor of hotel is vaak een hele uitdaging. Het creëren van een werkomgeving en een merkbeleving kan en moet in onze ogen onderdeel zijn van de Business Strategie. Graag willen wij deze uitdaging samen met u aangaan. Wij zijn experts op dat gebied en helpen en ontzorgen u en uw organisatie op alle gewenste vlakken. Dit doen wij altijd in samenwerking met u, onze architecten werken een voorstel uit op basis van uw wensen, behoeften en indicatief budget. In het definitieve ontwerp helpen zij u om de juiste en herkenbare Touch te creëren. Na de gedane keuzes zorgen wij voor duidelijke deadlines, budgetverantwoording en sturen wij de verschillende teams aan om tot het beste resultaat te komen.

ONTWERP

De eerste concrete stap naar uw nieuwe kantoor begint bij het ontwerp. Een uniek ontwerp dat past bij uw organisatie, uw doelstellingen en de kantoorruimte...Lees verder

REALISATIE

Bent u akkoord met het definitieve kantoordesign, dan start NEWKANTOOR de volgende stap in het proces: het turnkey realiseren van uw kantoor- of projectruimte.

INKOOP

Dankzij jarenlange ervaring in interieurarchitectuur, kent NEWKANTOOR de fabrikanten van alle mogelijke soorten materialen, producten en merken. Of het nu gaat om vloeren, wanden, verlichting of meubelstukken. Wij leveren onze projecten altijd binnen budget.

PROJECTMANAGEMENT

Een nieuw kantoor realiseren of renoveren, is nooit een kleine klus. Daarom neemt NEWKANTOOR het gehele traject van u over. Wij zetten de meest ervaren en betrokken projectmanagers...Lees verder 

TECHNIEK

Een mooi ontworpen kantoor is het visitekaartje voor elke organisatie. Maar het is nóg belangrijker dat iedereen prettig kan werken, in een gezonde en leefbare werkomgeving. Dat betekent een duurzame kantoorinrichting, met onder meer de juiste verlichting, een goede klimaatbeheersing, een fijne akoestiek en doordachte datanetwerken voor een feilloze communicatie. Technische zaken die u aan NEWKANTOOR kunt overlaten

 

RENOVATIE

Een kleine of grote kantoorrenovatie kan uw kantoor weer nieuw leven in blazen en de missie van uw bedrijf beter laten weerspiegelen. De kleinste details maken soms al het grootste verschil. 

Project ‘ Domein Amerloo’. Impressie.

OPGELEVERDE PROJECTEN

Wij zijn trots op ons werk en laten daarvan graag de beelden spreken. Neem gerust een kijkje bij de verschillende ontwerpen, kantoorinrichting en realisatie van diverse grote en kleine projecten die wij de afgelopen tijd gerealiseerd hebben.  

VRAGEN?

Mocht u meer informatie wensen, of eens van gedachte willen wisselen over wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via dit formulier. We horen graag van u!