Reclamebureau FCB | Amsterdam

In de oude Renault garage aan de Wibautstraat in Amsterdam is een hoogwaardig afgewerkte sfeervolle werkomgeving gecreëerd voor reclamebureau FCB.

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: Reclamebureau FCB (website)
Locatie: Amsterdam
Oppervlakte: ca. 1100 m²

De vraag: Realiseer de verbinding tussen twee etages met ruimte voor indrukwekkende videopresentaties in combinatie met het nieuwe werken. Dit allemaal met een huiskamergevoel waarbij de beide etages door middel van een nieuwe trap met elkaar worden verbonden.

De uitdaging: Om binnen drie maanden, binnen budget deze verdiepingen naar het ontwerp van de architect George Witteveen, in alle details een fantastische werkomgeving creëren die warm aanvoelt modern is en indruk maakt.

De oplossing: De complete inrichting opgebouwd uit stoere elementen en uitgevoerd in eerlijke materialen zoals blauwstaal, eikenhout en red ceder. Maatwerk tafels met makkelijk toegankelijke kabelgoten op bestaande onderstellen. Prachtige design vergaderbanken in combinatie met een comfortabele blauwstalen maatwerk bank die uitzicht biedt op een groot videobeeldscherm, opgebouwd uit 9 schermen en geïntegreerd in een blauwstalen presentatiezuil.

Impressie | Foto’s

Klik op de foto’s om de diapresentatie te starten.