Lareb | 's-Hertogenbosch

Project | Factsheet

¬†Akoestische wanden spelen een hoofdrol in dit volledig gerenoveerde kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch.

Opdrachtgever: Bijwerkingencentrum Lareb
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Website: Lareb
Oppervlakte: 

 

De vraag:
Ontwerp en richt het kantoorpand zodanig in dat het weer voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van klimaat, licht en akoestiek.

De uitstraling moet open en modern zijn.

De uitdaging:
Het pand bestaat uit drie verdiepingen die geen uniforme uitstraling hebben. De verdiepingen moeten qua look & feel op elkaar aansluiten waardoor er een eenheid binnen het pand ontstaat, zonder dat de verdiepingen hetzelfde zijn. 
De oplossing:  
Elke verdieping wordt hetzelfde ingedeeld, maar krijgt een eigen kleur die terug komt in het maatwerk zoals de kasten en de pantry.
De echte eycatchers zijn de akoestische wanden die op elke verdieping een andere kleur hebben: groen/petrol, rood en blauw; zo weet je altijd waar je bent.

Het kantoorpand is toekomstbestendig gemaakt voor de komende 10 jaar.

Impressie | Foto’s

Klik op de foto’s om de diapresentatie te starten.