Reclamebureau Publicis | Amsterdam

 

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: Publicis Amsterdam (http://www.publicis.nl/desktop.php)
Locatie: Amsterdam
Oppervlakte: ca. 6000 m2

De vraag: Breng ons thema tot uidrukking; Wees welkom, spreek, werk samen, open je geest en geniet ervan!

De uitdaging: Binnen budget deze verdiepingen naar het ontwerp van de architect Casper Schwarz , in alle details een fantastische werkomgeving creëren die warm aanvoelt modern is en indruk maakt.

De oplossing: 

Met relatief krappe kosten werkte Casper Schwarz Architects samen met Müller Van Tol en Newkantoor aan het ontwerpen en bouwen van een ruime, georganiseerde lay-out die de verschillende teams en klantgroepen de ruimte geeft die ze nodig hebben om hun creatieve processen uit te werken. De negen kantoorverdiepingen zijn qua opzet gelijk, maar verschillen qua kleurthema. Bij het ontwerpen van deze lay-out concludeerden we dat de enige logische locatie voor de koffiebars recht tegenover de liften was. Een vreemde keuze op het eerste gezicht, maar eigenlijk zet het de toon voor iedereen aan het begin van elk niveau: wees welkom, spreek, werk samen, open je geest en geniet ervan!

Eyecatchers | Leveranciers

Bijzonder geslaagd is de combinatie van op maatgemaakte unieke meubelstukken, met moderne design klassiekers van o.a. Vitra, Edra en Fendi Casa.