Reclamebureau Publicis | Amsterdam

 

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: Publicis Amsterdam
Website Publicis
Locatie: Amsterdam
Oppervlakte: ca. 6000 m2

De vraag: Breng ons thema tot uidrukking; Wees welkom, spreek, werk samen, open je geest en geniet ervan!

De uitdaging: Binnen budget deze verdiepingen naar het ontwerp van de architect Casper Schwarz , in alle details een fantastische werkomgeving creëren die warm aanvoelt modern is en indruk maakt.

De oplossing:  Met een relatief beperkt budget werkte Casper Schwarz Architects samen met Müller Van Tol en Newkantoor aan het ontwerpen en bouwen van een ruime, georganiseerde lay-out. Hierdoor moeten de verschillende teams en klanten de ruimte krijgen die ze nodig hebben om hun creatieve processen uit te werken.
De negen kantoorverdiepingen zijn qua opzet gelijk, maar verschillen in kleurthema’s. Bij het ontwerpen van deze lay-out concludeerden we dat de enige logische locatie voor de koffiebars recht tegenover de liften was.
Deze opvallende keuze zet de toon voor iedereen die de verdieping opkomt: wees welkom, spreek, werk samen, open je geest en geniet ervan!