Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

PYXIS | Naarden

PYXIS Adviseurs – Fiscalisten – Accountants kunnen alle reguliere financiële en fiscale zaken uit handen nemen. De verhuizing vanuit een klassieke kantoor villa naar een open en moderner pand werd ingegeven door de behoefte aan meer ruimte en sfeer.

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever:  PYXIS
Website: Pyxis
Locatie:  Naarden
Oppervlakte: 350 m²

De vraag: ontwerp en inrichting van een kantoor op nieuwe locatie, modern en open waardoor meer samenwerking ontstaat en team gevoel verstevigd wordt. Aantrekkelijk voor jong talent en toekomstbestendig voor de komende 5-10 jaar.

 

De uitdaging: hoe te komen tot een stoer, open en modern kantoor in een verdieping van een modern pand zonder de specifieke wensen van de klant uit het oog te verliezen. Dit te realiseren tegen een (gezien ambitie) scherp budget in een kort tijdsbestek. Tevens in realisatie hergebruiken van onderdelen uit oude locatie en dit inpassen in de planning met zo min mogelijke overlast voor de klant.

De oplossing: gedurende het ontwerp proces is PYXIS nauw betrokken geweest bij alle keuzes en heeft verschillende referentie projecten bezocht. Om een stoere uitstraling te creëren is het bouwkundig plafond zichtbaar gemaakt en zijn mooie akoestische elementen toegevoegd. De social zone is dé plek geworden om samen te komen. Door slim gebruik te maken van elementen uit het oude pand heeft NewKantoor het maximale uit het budget kunnen halen. Een tijdige oplevering en binnen budget is het resultaat van goed projectmanagement.

Impressie | Foto’s