Vlekkenplan

Het vlekkenplan is een voorlopige indeling van de ruimte waardoor met één blik inzichtelijk wordt welke mogelijkheden er zijn binnen de beschikbare meters. In deze plattegrond staat in grote lijnen gevisualiseerd hoe de afdelingen en teams ten opzichte van elkaar zijn gepositioneerd en hoe de ruimte zo optimaal mogelijk wordt benut.

De afdelingen die het meest samenwerken worden idealiter dicht bij elkaar gezet. Ook de ruimtes anders dan werkplekken komen in het plan naar voren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kantine, een vergaderruimte of een werk café als onderdeel van hybride werken.

Met zo’n vlekkenplan/ test fit kunnen wij u dus inzicht geven hoe de afdelingen en algemene ruimte het beste verdeeld zouden kunnen worden over de beschikbare oppervlakte. De plattegrond van uw kantoorruimte gaat zo meer voor u leven. Aan de hand van het programma van eisen helpt NewKantoor u passende keuzes te maken voor uw bedrijfsinrichting.

Na het invullen van onderstaand formulier, nemen wij contact met u op. Zodra wij alle benodigde gegevens hebben, zorgen we ervoor dat u snel een vlekkenplan van ons heeft.