Turn Key Oplevering Kantoor

Bent u akkoord met het definitieve kantoordesign, dan start NewKantoor de volgende stap in het proces: het turnkey realiseren van uw kantoor- of projectruimte. Voor ons het mooiste stuk van het project. Voor de opdrachtgever misschien het meest spannende. Want hoe komt alles bij elkaar en wat is Turnkey?

Wat is Turn Key?

Turn key staat ook wel bekend als ‘sleutelklaar’ waarbij één bedrijf het aanspreekpunt is voor het gehele project. NewKantoor neemt dus volledig het project voor u uit handen en leveren het sleutelklaar voor u op. Daar komt de kracht van NewKantoor om de hoek kijken.

Turn Key project

Wat houdt een turn key project in en hoe ziet een turn key oplevering eruit voor een kantoorruimte? New Kantoor kan binnen een paar weken een volledig pand opbouwen. Zo wordt u als klant volledig ontzorgt in alle werkzaamheden en ontvangt u na afloop de sleutel: de turn key oplevering.

Bij een turn key project biedt NewKantoor diverse diensten aan:

  • NewKantoor houdt nauw contact met alle contactpersonen voor de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden;
  • Systeemplafonds, vloerbedekkingen en wanden demonteren of verwijderen. Hierbij wordt ook gekeken naar het lichtplan en of er eventueel stroom opnieuw geplaatst moet worden;
  • NewKantoor heeft verschillende turnkey projectinrichters die met u meedenken tijdens het schetsen van het nieuwe kantoor;
  • De mogelijkheid designer meubilair te vinden via NewKantoor. Bent u opzoek naar een specifiek model bureau? Dan kijken we graag met u mee.

Voordelen Turn Key project 

  • Er is één aanspreekpunt tijdens het hele project, namelijk NewKantoor;
  • Op voorhand is de uitvoeringstermijn en de prijs besproken;
  • Tijd en kostenbesparing. U bespaart tijd doordat NewKantoor alle werkzaamheden uit handen neemt. Ook wordt u niet overspoeld met offertes van allerlei onderaannemers;
  • Alle kennis in huis voor elk onderdeel wat New Kantoor aanbiedt voor het turnkey project.

Turn Key bij NewKantoor

De mensen van NewKantoor hebben elk hun eigen expertise, maar vormen samen een perfect geoliede machine. Het team van interieurarchitecten, adviseurs, projectmanagers en uitvoerders, zorgt voor de naadloze uitvoering van uw turnkey project. Uw nieuwe kantoor wordt professioneel ingericht, afgebouwd en stofvrij opgeleverd. Een team dat er staat, letterlijk. Want op uw werkvloer gebeurt het uiteindelijk en komt alles samen.

Onze hands-on projectmanagers met jarenlange ervaring en know-how van turnkey projecten, zijn daarbij essentieel. Zij zorgen dat het project naadloos en efficiënt wordt uitgevoerd. Precies volgens het ontwerp, uw wensen, uw budget en deadlines.

Contact opnemen met NewKantoor voor Turn Key oplevering

Heeft u vragen over Turn Key of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen en al uw vragen te beantwoorden!