Kantoor
Inrichting

 

 

Bent u op zoek naar een complete kantoorinrichting voor uw bedrijf en personeel? Bij NewKantoor duiken onze professionals graag in uw wensen en budget, zodat we een goed beeld hebben van uw situatie.

Met behulp van verschillende moodboards, 2D en 3D tekeningen creëren we vervolgens een design dat hier perfect op aansluit. Zo zorgen we dat uw ideeën werkelijkheid worden!

 

DP World From here to anywhere

Kantoorinrichting op maat

Verzekerd zijn van een kantoorinrichting die voldoet aan al uw voorkeuren? De ervaren professionals van NewKantoor helpen u hier graag bij. Met een werkwijze waarin tijd, budget en kwaliteit centraal staan, verdiepen we ons in de ideeën die u voor ogen heeft. We kijken voor de start van het project naar de mogelijkheden en vullen uw voorkeuren aan met andere ideeën.

Bovendien houden we niet alleen rekening met de functionaliteit van uw werkplek, maar ook met de sfeer van de inrichting van uw kantoorruimte. Of het nu gaat om een kantoortuin of een klein kantoor inrichten; NewKantoor ondersteunt u vanaf het eerste design tot de uiteindelijke oplevering.

Kantoor interieur van de hoogste kwaliteit

De professionals van NewKantoor grijpen iedere uitdaging met beide handen aan! Met onze brede expertise en jarenlange ervaring realiseren we de meest inspirerende werkomgevingen en kantoorinrichtingen. Hierbij is niet alleen de indeling van uw kantoor belangrijk, maar kijken we ook heel specifiek naar het interieur dat hierbij past. Zo speelt NewKantoor in op de nieuwste kantoor interieur trends, zodat we uw werkruimte altijd voorzien van een fijne en moderne sfeer. Dit stemmen we volledig af op de stijl van uw bedrijf! Ook als u een hele nieuwe stijl wilt ontwikkelen kunt u bij ons terecht. We nemen op dat moment graag uw voorkeuren door, zodat we ons direct kunnen richten op een passend kantoor interieur. Bovendien werken we samen met betrouwbare fabrikanten, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat u altijd profiteert van de allermooiste kwaliteitsmaterialen. Benieuwd wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Ontdek onze uitstekende service!

Recente projecten

Pepsi Co

Pillows Hotel

Frame offices

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Waarom kantoor laten inrichten?

De inrichting van uw kantoor is onmisbaar om een inspirerende en functionele werkplek te realiseren. Wilt u uw kantoor het liefst laten inrichten door een professioneel team? Bespaar tijd, geld en profiteer van de brede expertise van NewKantoor!

Expertise en functionaliteit

De inrichting van uw kantoor draait niet alleen om passende meubels, maar ook om de juiste indeling van de ruimte, functionaliteit en comfort. Met de expertise van de professionals van NewKantoor creëren we productieve werkomgevingen met zowel functionele als visuele aspecten. Zo richten we ons naast de indeling op kleuren, de juiste meubels en passende verlichting. Samen met architecten wordt de inrichting een succes. 

Kosten- en tijdsbesparing

In de praktijk komt het vaak voor dat een werkruimte niet opnieuw wordt ingedeeld doordat dit simpelweg veel tijd kost. Daarnaast is de investering in nieuwe meubels ook een vereiste als u besluit om de inrichting van uw kantoor aan te pakken. Door uw kantoorinrichting te laten uitbesteden bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar ook geld op lange termijn. Zo hebben we bij NewKantoor een breed netwerk waarin we samenwerken met verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen we vaak goede deals sluiten, waardoor u profiteert van hoogwaardige meubels en decor voor een scherpe prijs.

 

Focus op comfort

Bij NewKantoor focussen we ons bovendien op comfortabele werkplekken. Zo weten we dat dit bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Hierdoor zal u op korte termijn merken dat de productiviteit op de werkvloer hoger wordt én dat er minder ziekteverzuim is. Dat maakt comfort een perfecte toevoeging aan uw inspirerende werkruimte.

Passende uitstraling

We hebben het nu regelmatig gehad over comfort, functionaliteit en sfeer, maar wist u ook dat de inrichting van uw kantoor kan bijdragen aan uw merkidentiteit? Een professioneel kantoor straalt namelijk innovatie, betrouwbaarheid en succes uit. Een krachtige manier om potentiële klanten vanaf binnenkomst meteen te overtuigen! Door uw kantoor te laten inrichten zorgt u ervoor dat het merkimago versterkt wordt.

Toekomstbestending

De inrichting van uw kantoor moet tenslotte ook voorbereid zijn op toekomstige veranderingen. De professionals van NewKantoor denken daarom ook graag mee over uw plannen voor de toekomst. Op die manier ontwerpen we een inrichting die ook geschikt is voor lange termijn. Zo realiseren we een flexibele kantooromgeving die altijd met uw bedrijf meegroeit.

 

 

Bekijk jouw inrichting per smaak