Pillows Hotel | Gent

Het Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, gevestigd in een statig herenhuis uit 1724 in het centrum van Gent, krijgt een metamorfose en wordt een chique boutique hotel. 

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: Pillows Hotel (website).
Locatie: Gent
Kamers: 158 kamers

De vraag: Een interieurconcept ontwikkelen en uitvoeren dat rust en luxe uitstraalt voor de veeleisende reiziger. Een ingetogen chique uitstraling met heel veel op maat gemaakte en speciaal ontworpen items die recht doen aan de omgeving en het gebouw waarin het gevestigd is.

De uitdaging: In een korte doorlooptijd met een harde deadline een compleet interieurconcept uitvoeren.
Vanwege het vastgestelde budget kopen we rechtstreeks en scherp in bij onze leveranciers, waardoor we een chiquere uitstraling kunnen creëren voor hetzelfde budget.

De oplossing: Uitwerking van de plannen tot een Boutique Hotel waardoor een prachtige ingetogen chique sfeer is gecreëerd. Een sfeervol hotel van hoog niveau met hotelkamers waarvan er niet een dezelfde is qua maat en inrichting. Korte bouwtijd door een strakke planning en parallel optrekken met de bouwkundige aannemer. Met veel maatwerk in verlichting, kleur, meubilair en bijzonder materiaalgebruik, waaronder gebruik van echt hout en bijzonder mooie stoffen, is de warme sfeer bereikt die beoogd werd.

Impressie | Foto’s

Klik op de foto’s om de diapresentatie te starten.