Projectmanagement kantoor

Heeft u een kantoor dat wel toe is aan een opknapbeurt? Of gaat u verhuizen naar een nieuw kantoor en moet hier nog een hoop gebeuren, voordat u er in kan? Dan zal het kantoor gerenoveerd of verbouwd moeten worden. Een nieuw kantoor realiseren of renoveren, is nooit een kleine klus. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden en moet regelen. Daarom neemt NewKantoor graag het gehele traject van u over! Wij zetten de meest ervaren en betrokken projectmanagers in die u tijdens het project zoveel mogelijk ontzorgen. Bent u benieuwd naar hoe wij dit doen? Lees dan snel verder!  

 

Wat is project management?  

Zo goed als iedere organisatie heeft project management nodig. Of het nu gaat om het beheren van campagnes of het onderhouden van andere projecten. Zeker bij grote projecten, zoals het renoveren en inrichten van kantoren, kan de inzet van projectmanagers heel handig zijn. Bij NewKantoor hebben wij projectmanagers die renovaties en verbouwingen van kantoren beheren. Hierdoor nemen wij het werk van u uit handen en kunt u zich focussen op andere taken binnen de organisatie. Om ervoor te zorgen dat alle stappen en processen goed verlopen en dat het project op een efficiënte manier kan worden afgerond, is projectmanagement kantoorinrichting een ideale uitkomst. Wij helpen u hier dan ook graag bij! Zeker aangezien de kantoorinrichting toch een visitekaartje is van een organisatie, is het natuurlijk wel fijn als het kantoor professioneel is ingericht.  

 

Projectmanagement realiseren 

Om het renovatie project van het kantoor binnen uw tijdsbestek te realiseren, worden alle onderdelen van de verbouwing of de renovatie nauwkeurig gepland en op elkaar afgestemd. Dit wordt vervolgens vastgelegd in een duidelijk plan die onze projectmanagers bijhouden. Om kosten en tijd te besparen, kijken onze projectmanagers en interieurarchitecten waar verschillende onderdelen zoveel mogelijk parallel kunnen lopen. Kantooruren zijn daarbij niet belangrijk. Als het nodig is wordt er ook in de avonduren en zelfs in het weekend doorgewerkt. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat het project netjes en zorgvuldig wordt afgerond binnen de afgesproken tijd. Zo kunt u straks zorgeloos genieten van uw nieuwe kantoor!  

 

Wat doet een projectmanager? 

De projectmanagers van NewKantoor zorgen ervoor dat het ontwerp tot leven komt. Ze bewaken daarbij de tijdslijnen en houden nauwkeurig een financieel overzicht bij. Gedurende het project zijn zij uw aanspreekpunt en de spil van het project. Ze zijn er wanneer het nodig is. Hoe groot of klein, ver of dichtbij uw project ook is. Het grote voordeel hiervan is, is dat u dus maar één contactpersoon heeft. Voor al uw vragen kunt u terecht bij de aangewezen projectmanager. Deze persoon weet alles rondom uw project en kan u daarom voorzien van goed professioneel advies. Dit scheelt weer veel tijd en zo hoeft u dus niet met meerdere organisaties contact te houden rondom projectmanagement kantoorinrichting. Onze NewKantoor projectmanagers zorgen er daarnaast ook voor dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Zo zit u nooit in onzekerheid en heeft u altijd duidelijkheid.  

 

Projectmanagement met NewKantoor 

Heeft u vragen over project management met NewKantoor of heeft u overige vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij staan u graag te woord en helpen u zo goed mogelijk verder. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u het contactformulier invullen dat op onze website staat. Dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op. Wist u dat wij naast projectmanagement kantoorinrichting ook andere diensten aanbieden? Neem gerust een kijkje op onze website bij de andere diensten voor meer informatie of neem contact met ons op!  

Binnen 24 uur een vlekkenplan?

Bent u erover aan het nadenken om een nieuw pand te betrekken, maar weet u niet of het pand geschikt is voor uw bedrijf? Binnen 24-uur kunnen wij een vlekkenplan en/of fit-test uitvoeren om u te helpen bij uw keuze.