Projectmanagement

Een nieuw kantoor realiseren of renoveren, is nooit een kleine klus. Daarom neemt NewKantoor het gehele traject van u over. Wij zetten de meest ervaren en betrokken projectmanagers in die u tijdens het project zoveel mogelijk ontzorgen.

 

Slimme planning bespaart tijd en kosten

Om het project binnen uw tijdsbestek te realiseren, worden alle onderdelen nauwkeurig gepland en op elkaar afgestemd. Om kosten en tijd te besparen, kijken onze projectmanagers en interieurarchitecten waar verschillende onderdelen zoveel mogelijk parallel kunnen lopen. Kantooruren zijn daarbij niet belangrijk. Als het nodig is wordt er ook in de avonduren en zelfs in het weekend doorgewerkt.

 

De projectmanagers van NewKantoor zorgen ervoor dat het ontwerp tot leven komt. Ze bewaken daarbij de tijdslijnen en houden nauwkeurig een financieel overzicht bij. Gedurende het project zijn zij uw aanspreekpunt en de spil van het project. Ze zijn er wanneer het nodig is. Hoe groot of klein, ver of dichtbij uw project ook is.

U kunt erop vertrouwen dat alles volgens plan, budget en wensen wordt geleverd. Uw nieuwe kantoorpand wordt stofvrij opgeleverd en is klaar voor de verhuizing.