Renovatie

Is uw kantoor toe aan een renovatie? De locatie is misschien nog passend, maar het kantoor kan een opknapbeurt gebruiken. Wellicht is een functionele verbetering gewenst of wil u een een totale kantoor renovatie. NewKantoor denkt graag met u mee!

Deze wens kan bijvoorbeeld ontstaan door een situatie als:

  • organisatieveranderingen
  • nieuwe gebruikerseisen, bijvoorbeeld meer hybride werken
  • verbetering in de technische infrastructuur nodig
  • verbetering in duurzaamheid van het kantoor
  • faciliteren van Het Nieuwe Werken
  • voldoen aan huidige normen en maatstaven van kantoorinrichting

Wanneer u aan het renoveren van uw kantoor denkt kan NewKantoor u perfect adviseren. Als ervaren turnkey projectinrichter nemen wij het gehele proces van ontwerp tot uitvoer voor onze rekening. Dat scheelt u veel tijd en kosten.

Renovatie kantoor | De aanpak van NewKantoor

Een inventarisatie van uw wensen en kantoor ideeën worden alle onderdelen onder de loep genomen en bekeken. U moet hierbij denken aan vragen als hoeveel FTE moet er worden gehuisvest, krijgen ze allemaal hun eigen werkplek of wordt er met een flex ratio gewerkt, of als wat zijn uw ideeën over bijvoorbeeld vergaderkamers en gezamenlijke ruimtes. Wensen op audio visueel gebied of qua datanetwerk horen hier ook bij en gedachten over hergebruik van bestaande materialen en/of meubilair kunnen vanzelfsprekend worden meegenomen. Een goede inventarisatie van mensen, wensen en eisen is essentieel.

Uw kantoor als onderdeel van uw bedrijfsidentiteit

Een kantoorrenovatie kan uw kantoor weer nieuw leven in blazen en de DNA van uw bedrijf beter tot uiting laten komen. De kleinste details maken soms al het grootste verschil, bijvoorbeeld  door kleuren te veranderen bijvoorbeeld, of door andere vormen en materialen te kiezen. Ook met een verbeterde akoestiek, goede klimaatbeheersing of een nieuw verlichtingsplan, wordt uw kantoor weer een aangename, inspirerende werkplek waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten.

Bij de keuze van al deze onderdelen kunnen de projectmanagers en technische specialisten van NewKantoor u perfect bij adviseren. Zij kennen de mark en de mogelijkheden.

Wat kost een kantoorrenovatie?

De kosten voor uw renovatie hangt sterk af van wat, en hoe uitgebreid, uw wensen zijn. De hoogte is van veel factoren afhankelijk, zoals de huidige status en de flexibiliteit van herbruikbaarheid van huidige inrichting en de gewenste mate van innovatie.

Wenst u een ‘kleine’ renovatie van uw kantoorruimte?

U kan daarbij denken aan her en der wat vloerafwerking vervangen, wanden sauzen of beplakken, nieuwe of extra aankleding middels planten, kunst, branding, toevoegen sfeerverlichting en nieuwe zitjes. Buiten scope vallen dan aanpassingen aan wanden, installaties, vast interieur en blijven de werkplekken bestaand.

Of is daarnaast tevens een gedeeltelijke herindeling een betere keuze?

Dan kan ook het gaan om herindelen van enkele wanden en als gevolg hiervan installaties aanpassen, overal vloerafwerking vervangen en wanden sauzen of beplakken en wellicht een nieuwe pantry. Dit geeft meer bouwwerkzaamheden en dus ook hogere bijkomende kosten: bijvoorbeeld tijdelijke situatie, extra schoonmaak, werken buiten kantoortijden etc. De huidige werkplekken blijven dan bestaand.

Of is een zo goed als volledige nieuwe indeling en herinrichting het meest passend?

Een totale metamorfose brengt hogere kosten met zich mee. Een nieuwe indeling vergt meer aanpassingen bijvoorbeeld aan installaties en interieurbouw, zo ook aan nieuwe vaste en losse kantoor meubilair, zoals opbergkasten, bureaustoelen en werkplekken.

Gedurende het proces wordt naast het ontwerp van een binnenhuis architect een eerste kostenindicatie gemaakt. Deze zal gaandeweg met definitieve ontwerp verder gedetailleerd worden. De hoogte van de benodigde investering heeft u dan inzichtelijk voordat de uitvoering turn key gaat starten.

NewKantoor adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw kantoorrenovatie.

Binnen 24 uur een vlekkenplan?

Bent u erover aan het nadenken om een nieuw pand te betrekken, maar weet u niet of het pand geschikt is voor uw bedrijf? Binnen 24-uur kunnen wij een vlekkenplan en/of fit-test uitvoeren om u te helpen bij uw keuze.

Totaal Project | Renovatie, Ontwerp & Realisatie

De voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein in Amsterdam werd omgetoverd tot het nu al legendarische Capital C. NewKantoor was verantwoordelijk voor de realisatie van dit bijzonder uitdagende project. U leest er alles over bij het project Diamantbeurs Capital C Amsterdam.