Renovatie

Soms is een kantoor toe aan een renovatie, functionele verbetering of een totale metamorfose. Bijvoorbeeld wanneer:

  •  er organisatieveranderingen zijn;
  •  er nieuwe gebruikerseisen zijn;
  •  verbeteringen in de technische infrastructuur nodig zijn;
  •  u het kantoor wilt verduurzamen; of
  •  uw kantoor Het Nieuwe Werken wilt faciliteren.

Wanneer u plannen heeft voor een kantoorrenovatie kan NewKantoor u perfect adviseren. Als ervaren turnkey projectinrichter nemen wij het gehele proces van ontwerp tot uitvoer voor onze rekening. Dat scheelt u veel tijd en kosten.

Uw kantoor als spiegel van uw bedrijf

Een kleine of grote kantoorrenovatie kan uw kantoor weer nieuw leven in blazen en de missie van uw bedrijf beter laten weerspiegelen. De kleinste details maken soms al het grootste verschil. Door kleuren te veranderen bijvoorbeeld, of door andere vormen en materialen te kiezen. Ook met een verbeterde akoestiek, goede klimaatbeheersing of een nieuw verlichtingsplan, wordt uw kantoor weer een aangename, inspirerende werkplek.

De projectmanagers en technische specialisten van NewKantoor kunnen u hier perfect bij adviseren en de aanleg verzorgen. Als echte kenners van Het Nieuwe Werken zorgen zij er bovendien voor dat u en uw medewerkers altijd en overal kunnen werken, door de inrichting van een betrouwbaar datanetwerk voor u te verzorgen.

NewKantoor adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw kantoorrenovatie.

Totaal Project | Renovatie, Ontwerp & Realisatie

De voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein in Amsterdam werd omgetoverd tot het nu al legendarische Capital C. NewKantoor was verantwoordelijk voor de realisatie van dit bijzonder uitdagende project. U leest er alles over bij het project Diamantbeurs Capital C Amsterdam.

 

 

 

 

 

Esther Kelder

Projectmanager
(+31) 6 83572054