Techniek

 

Een mooi ontworpen kantoor is het visitekaartje voor elke organisatie. Maar het is nóg belangrijker dat iedereen prettig kan werken, in een gezonde en leefbare werkomgeving. Dat betekent een duurzame kantoorinrichting, met onder meer de juiste verlichting, een goede klimaatbeheersing, een fijne akoestiek en doordachte datanetwerken voor een feilloze communicatie. Technische zaken die u aan NewKantoor kunt overlaten.

Altijd en overal kunnen werken

NEWKANTOOR is expert in Het Nieuwe Werken en heeft een brede ervaring met, en diepgaande kennis van, de meest moderne technieken binnen elektra, data en bouwkunde. Zo kunt u altijd en overal snel en efficiënt werken.

Wanneer het ontwerp voor uw nieuwe kantoor gereed is, brengt NewKantoor de benodigde technische infrastructuur nauwkeurig in kaart. Duurzame en slimme techniek, die niet alleen het ontwerp ondersteunt en in de spotlight zet, maar ook de belangrijkste doelstelling voor uw nieuwe kantoor concreet maakt. Het creëren van een inspirerende, leefbare en duurzame kantoorruimte.