Begane grond

Moderne
kantoorinrichting

 

 

Weet u zeker dat een moderne inrichting helemaal past bij de sfeer van uw kantoor? De professionals van NewKantoor adviseren u graag! Met verschillende moodboards en tekeningen helpen we uw kantoor om te toveren tot een fijne en moderne werkplek. Zo combineren we functionaliteit met sfeer en comfort; een magische combinatie.

Doorkijkje met lampen

Moderne kantoorinrichting begint bij het interieur

Een modern kantoor interieur behoort toch wel tot één van onze meest favoriete stijlen! Het is eigentijds en past daarnaast bij veel verschillende kleuren en meubels. De basis van een moderne kantoorinrichting begint vaak bij het juiste interieur. In moderne inrichtingen zijn er ontzettend veel horizontale lijnen aanwezig, die een bepaald soort rust in de ruimte creëren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwarte jaloezieën; super strak én het geeft meteen een luxe uitstraling aan uw kantoor. De muren van een modern kantoor zijn vaak in aardse tinten en de meubels zijn regelmatig van natuurlijk materiaal gemaakt. Daarnaast zullen de meubels in een moderne inrichting strak en comfortabel zijn, zonder ornamenten. Ook zijn er vaak veel trends terug te zien in het interieur, zoals de stoere stalen wanden of glazen lampen. 

Het inrichten van een geheel modern kantoorgebouw

Naast een stijlvol interieur, zijn slimme oplossingen ook écht onmisbaar in een modern kantoorgebouw. Zo zal u vaak zien dat glazen wanden gebruikt worden om overlegruimtes aan te duiden. Deze items hebben een strakke uitstraling en zorgen voor een open, moderne stijl in kantoor. Daarnaast is een strak bureau écht kenmerkend voor een modern kantoor. Er ligt weinig in het zicht, zodat medewerkers veel ruimte hebben om te werken. Daarnaast speelt het licht ook een essentiële rol. Felle lampen in een modern kantoorgebouw zijn bijvoorbeeld echt een no-go. Kies daarom voor praktische en fijne werkverlichting. Is er veel lichtinval binnen uw kantoor? Probeer dan vooral zo min mogelijk gebruik te maken van de verlichting! Oh ja, en voordat we het vergeten; een tafeltennistafel in de kantine is tegenwoordig ook echt typerend in een moderne kantoorinrichting. Leuk voor de vrijdagmiddagborrel én een speelse aanvulling op het strakke interieur. 

Recente projecten

Pepsi Co

Pillows Hotel

Frame offices

Pillows Hotel Gent hal met doorkijkje
Pillows Hotel Gent restaurant met buffet

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Het begint met moderne werkplekken

Bent u klaar om uw moderne werkplek in te gaan richten, maar heeft u geen idee waar u het beste kunt beginnen? Onderstaand vindt u een aantal verschillende tips per ruimte in uw kantoor!

Essentieel: een moderne ontvangstruimte

Komt er een potentiële nieuwe medewerker of klant langs op kantoor? Dan is de eerste indruk super belangrijk! De ontvangstruimte is daarom ook dé plek om medewerkers of klanten te overtuigen. Wellicht heeft uw kantoor wel een moderne hal of heeft u een geheel open kantoor. Hoe de ruimte er ook uitziet, het is vooral belangrijk om de cultuur van uw bedrijf al vanaf de ontvangstruimte uit te stralen. Dát zorgt direct voor een fantastische eerste indruk voor iedereen die het kantoor binnen komt lopen.

De moderne kantine

Een moderne kantine is dé plek waar medewerkers in hun pauze tot rust kunnen komen. We raden daarom ook aan om het interieur van uw bedrijfskantine hier passend voor te maken. Dat betekent dat het comfort hier heel belangrijk is! Kies bijvoorbeeld voor fijne stoelen en een mooie lange tafel.

 

 

Een functionele vergaderruimte

Naast de algemene werkplekken van medewerkers, is ook de vergaderruimte een plek waar veel personeel gebruik van zal maken én misschien wel potentiële klanten langskomen. Een moderne vergaderruimte straalt daarom opnieuw de cultuur van het bedrijf uit. Ook een strakke vergadertafel en comfortabele stoelen mogen niet ontbreken in deze ruimte. Daarnaast vinden wij het ook extra leuk als er wat planten in de vergaderruimte staan. Dat maakt de ruimte nóg sfeervoller!

Meer tips voor een moderne kantoorinrichting

Wilt u nog meer tips voor uw moderne kantoorinrichting of wilt u dit het liefst laten uitbesteden? Het team van NewKantoor staat voor u klaar! Met meer dan 30 jaar ervaring helpen onze professionals graag met het design en de inrichting van uw volledige kantoor. Hierbij houden we altijd rekening met de gewenste stijl, de ruimte en het budget dat u voor ogen heeft. Wilt u meer over ons weten of een afspraak inplannen? We horen het graag! U kunt ons iedere werkdag van maandag tot en met vrijdag bereiken via de telefoon +31-35 624 2027, per mail  info@newkantoor.nl of via het contactformulier op onze website.