Frame Offices | Utrecht

Start Diavoorstelling

Project | Factsheet

De gedateerde centrale hal van Frame Offices in Utrecht  was toe aan een renovatie om beter aan te sluiten op het Nieuwe Werken.  Door een open, moderne maar ook huiselijke uitstraling te creëren,  wordt  het atrium een een inspirerende ontmoetings- en werkplek voor de bedrijven die zich in het pand bevinden.   

 

Opdrachtgever: Quan City Edges / Vineyard food & drinks
Locatie: Utrecht
Website: Frame Offices Utrecht
Oppervlakte: Circa 535 ㎡

 

De vraag: 
Maak ons pand weer courant naar de maatstaven van deze tijd. Realiseer meer verhuurbare meters.

De uitdaging:
Binnen tijd en vooraf opgesteld budget moest de centrale hal verbouwd worden naar de huidige en moderne maatstaven.

Tijdens de verbouwing blijft de winkel open, dus de kantoor- en restaurant bezoekers moeten veilig langs en over de bouwplaats in en uit kunnen lopen.
Tevens moest er voor het nieuwe stookseizoen de CV en koel installatie worden vernieuwd.

De oplossing:  
In samenspraak met  de installateur en dakdekkers is er in september gestart met de renovatie van de buitenschil. Het dak werd gerepareerd toen de zon scheen.
Daarna volgde de demontage en opbouw van het Atrium en de vergaderzalen volgens een strakke planning.

Impressie | Foto’s

Klik op de foto’s om de diapresentatie te starten.