Inkoop interieur

Bent u op zoek naar meubels, verlichting, vloeren of andere interieurproducten voor het kantoor? Dan bent u bij NewKantoor aan het juiste adres! Wij werken namelijk samen met de beste merken, waarbij wij inkopen doen voor interieurartikelen. Zo kunnen we u de beste producten en kwaliteit garanderen, waarmee u het interieur van uw kantoor naar een hoger niveau tilt! Bent u benieuwd naar hoe wij dit doen? Lees dan snel verder!  

 

Kantoor inkoop  

Dankzij jarenlange ervaring in interieurarchitectuur, kent NewKantoor de fabrikanten van alle mogelijke soorten materialen, producten en merken. Of het nu gaat om vloeren, wanden, verlichting of meubelstukken.¬†Het kan allemaal!¬†Omdat wij precies weten wat en waar we iets kunnen inkopen, doen wij dit altijd tegen de laagst mogelijke inkoopprijs.¬†Zo kunnen we u voorzien van een goede en vooral duurzame inkoop, waarbij u binnen uw budget blijft. Uw interieur inkoop regelen via New Kantoor is dan ook veel effici√ęnter dan wanneer u bij verschillende interieurzaken uw kantoor inkoop moet gaan regelen. Hiernaast is NewKantoor ook gelijk uw vaste contactpersoon voor als er vragen zijn rondom¬†interieur inkopen. Dit communiceert wel zo makkelijk.¬†¬†

 

Kantoor inkoop plan  

Maak voordat u spullen gaat inkopen voor het kantoor, eerst een kantoor inkoop plan. Hierin beschrijft u wat voor spullen u nodig heeft en wat uw wensen zijn rondom kantoorinterieur. Verder verzamelt u gegevens over wat u precies wil inkopen. Denk bijvoorbeeld aan welke hoeveelheden, tegen welke prijs en welke voorwaarden daarbij gelden. Maak voor uzelf een overzicht van de huidige meubels in het kantoor die vervangen moeten worden. Zo ziet u vanzelf hoeveel meubels er vervangen moeten worden. Het kan ook zo zijn dat u een compleet nieuw kantoor moet inrichten. In dit geval is het belangrijk om na te denken over hoeveel meubels er moeten komen, afgestemd op het aantal personeelsleden. Denk bijvoorbeeld aan bureaus, maar ook aan de hoeveelheid zitplekken bij de lunchtafel.   

 

Budgettering kantoor  

U heeft uw dromen en ambities voor een nieuw kantoorpand of nieuwe inrichting van een kantoorruimte.¬†Hierbij heeft u helemaal uitgedacht hoe het interieur eruit moet komen te zien en welke stijl u mooi vindt.¬†En natuurlijk een budget waarbinnen dit interieur¬†gerealiseerd moet worden.¬†Maar hoe richt u deze inrichting nu zo effici√ęnt mogelijk in?¬†Door in slimme en creatieve oplossingen te denken, haalt NewKantoor meer uit hetzelfde budget.‚ÄĮZo maken we elk‚ÄĮproject‚ÄĮmogelijk, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Naast grote organisaties, komen daarom ook veel kleine bedrijven bij NewKantoor voor de‚ÄĮinrichting van hun kantoorruimte.¬†Op deze manier haalt u dus het maximale uit uw budget!¬†¬†

 

Interieur merken / leveranciers  

Wij werken draag samen met duurzame merken om u te kunnen voorzien van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om design klassiekers, jonge nieuwe hedendaagse ontwerpers en kunstenaars of volledig op maat gemaakte meubels, we vinden altijd de juiste mix die past binnen uw budget en wensen. Bent u benieuwd naar de ontwerpers, leveranciers & merken waar wij graag mee werken? We zullen ze hieronder even kort op een rijtje zetten.  

  • Vitra¬†¬†
  • Arper¬†¬†
  • Herman Miller¬†¬†
  • Casamilano¬†¬†
  • Tom Dixon¬†¬†
  • Gubi¬†¬†

Kantoor inkoop met NewKantoor  

Heeft u een vraag over duurzame inkoop meubels of interieur inkopen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice! Een team van specialisten staat dan graag voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies. Geen ons een belletje, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in dat op onze website staat. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wist u dat wij naast interieur inkoop ook andere diensten aanbieden? Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie.  

 

Binnen 24 uur een vlekkenplan?

Bent u erover aan het nadenken om een nieuw pand te betrekken, maar weet u niet of het pand geschikt is voor uw bedrijf? Binnen 24-uur kunnen wij een vlekkenplan en/of fit-test uitvoeren om u te helpen bij uw keuze.

Merken | Leveranciers