Ontwerp

 

De eerste concrete stap naar uw nieuwe kantoor begint bij het ontwerp. Een uniek ontwerp dat past bij uw organisatie, uw doelstellingen en de kantoorruimte.

De interieurarchitecten van NEWKANTOOR zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, en zijn specialisten in Het Nieuwe Werken. Ze luisteren naar uw wensen, denken met u mee en adviseren u graag.

Dit wordt vertaald naar een creatief en uniek functioneel ontwerp. Met een duidelijke uitstraling en sfeer. Tot in het kleinste detail. U krijgt een concreet ontwerp voor uw nieuwe werkplek én een helder plaatje van de kosten.

Alvast een preview van uw nieuwe werkplek?
Wanneer het ontwerp op papier staat, kunt u met de 3D visual van de interieurarchitect alvast een kijkje nemen in uw nieuwe kantoor.

 

Bent u tevreden, dan start NEWKANTOOR met volgende fase: de realisatie van uw nieuwe kantoor.

Foto’s | Recent opgeleverde ontwerpen

Hieronder een kleine selectie van ontwerpen die onlangs door het team van NEWKANTOOR in samenwerking met haar partners werden gerealiseerd. Voor een meer uitgebreid overzicht van ons werk, gaat u naar onze projectpagina.

Merken | Leveranciers

Ontwerpers, leveranciers & merken waar wij graag mee werken. Of het nu gaat om design klassiekers, jonge nieuwe hedendaagse ontwerpers en kunstenaars of volledig op maat gemaakte meubels, we vinden altijd de juiste mix die past binnen uw budget en wensen. Hieronder een paar voorbeelden.