Ontwerp kantoor | NewKantoor

De eerste concrete stap naar uw nieuwe kantoor begint bij het kantoor ontwerp. Een uniek ontwerp dat past bij uw organisatie, uw doelstellingen en de kantoorruimte. Een kantoor ontwerpen is niet zomaar iets en dat weten onze architecten bij NewKantoor!

Een kantoor interieur ontwerp is niet alleen mooie meubels uitkiezen, kantoorinrichters kijken naar wat er nodig is, welk personeel gaat er in een bepaalde ruimte aan de slag en wat voor werk wordt er verricht?

De interieurarchitecten van NewKantoor zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, en zijn specialisten in Het Nieuwe Werken. Ze luisteren naar uw wensen, denken met u mee en adviseren u graag. Dit wordt vertaald naar een creatief en uniek functioneel kantoor ontwerp. Met een duidelijke uitstraling en sfeer. Tot in het kleinste detail. U krijgt een concreet ontwerp voor uw nieuwe werkplek én een helder plaatje van de kosten.

Alvast een preview van uw nieuwe werkplek? | 3D Ontwerp

Tijdens het kantoor ontwerpen zorgen we ervoor dat alles op papier staat. Zo kunt u met de 3D visual, ook wel een 3D ontwerp genoemd, van de interieurarchitect alvast een kijkje nemen in uw nieuwe kantoor. 3D kantoorontwerpen zijn vooral populair bij nieuwbouwprojecten. Bij nieuwbouw vindt de verhuizing snel plaats, wat een 3D kantoor ontwerp makkelijker maakt.

Wanneer u tevreden bent start NewKantoor met volgende fase: de realisatie van uw nieuwe kantoor.

Interieurarchitect kantoor ontwerp

Nadat we weten wat het kantoor ontwerp is kijken we naar het kantoor interieur ontwerp. Tijdens het kantoorontwerpen zorgen wij ervoor dat een binnenhuisarchitect kantoor meekijkt. Een binnenhuisarchitect ontwerpt het interieur van een gebouw. Dit vindt plaats nadat het kantoorontwerp af is. Zo weet een interieurarchitect precies wat de afmeting van een ruimte is en hoe het interieur ingedeeld kan worden.

Kantoorinrichting architect bij NewKantoor

Ben jij benieuwd hoe onze binnenhuisarchitecten te werk gaan? Je kunt, tijdens het aanvragen van een vlekkenplan, meer informatie krijgen over onze werkwijze. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons of om een e-mail op te sturen. Wij denken graag mee bij het ontwerpen van uw nieuwe kantoor!

 

Recent opgeleverde kantoor projecten | NewKantoor

Opzoek naar inspiratie voor een inrichting kantoor voor uw nieuwe pand? Hieronder is een kleine selectie van kantoor ontwerpen die onlangs door het team van NewKantoor in samenwerking met haar partners werden gerealiseerd. Voor een meer uitgebreid overzicht van ons werk, gaat u naar onze projectpagina.