Amerborgh International N.V. | Amsterdam

Beheermaatschappij Amerborgh investeert in bedrijven die bijdragen aan een waardevoller, rijker leven. NewKantoor was verantwoordelijk voor de inrichting van het hoofdkantoor in Amsterdam, maar ook betrokken de ontwikkeling en realisatie van interieurs van verschillende bedrijven waarin Amerborgh participeert. 

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: Amerborgh International N.V. (website).
Locatie: Amsterdam
Oppervlakte: 800 m2

De vraag: Interieurconcept ontwikkelen voor het kantoor van Amerborgh International in een Monumentaal pand aan de Koningslaan te Amsterdam. Het moet een huiselijke en warme uitstraling hebben met de functionaliteit van een eigentijds kantoor.

De uitdaging: Het integreren van buiten en binnen door het gebruik van dezelfde materialen. Belangrijk was om de monumentale sfeer optimaal te houden en te werken met de bestaande materialen en elementen. Hierbij wel alle hedendaagse veiligheidsaspecten in acht genomen.

De oplossing: Voor zowel binnen als buiten maken we gebruik van natuurlijke materialen, waaronder massief hout en Belgisch hardsteen . In combinatie met moderne kunst wordt er een warme ingetogen sfeer gecreëerd.

Impressie | Foto’s

Klik op de foto’s om de diapresentatie te starten.