Castanea Bedrijfsmakelaars

Na brandstichting het compleet renoveren en opnieuw inrichting van het pand van Castanae bedrijfsmakelaars. Newkantoor realiseerde het project binnen een zeer kort en uitdagend tijdsbestek. Het resultaat mag er zijn: de combinatie van het prachtige klassieke monumentale pand met modern meubilair is werkelijk een lust voor het oog.

Castenea Bedrijfsmakelaars

Na brandstichting het compleet renoveren en opnieuw inrichting van het pand van Castenae. Newkantoor realiseerde het project binnen een zeer kort en uitdagend tijdsbestek. Het resultaat mag er zijn: de combinatie van het prachtige klassieke monumentale pand met modern meubilair is werkelijk een lust voor het oog.

Castanea Bedrijfsmakelaars

Castanea Bedrijfsmakelaars

Castanea Bedrijfsmakelaars

Castanea Bedrijfsmakelaars | Hilversum

Monumentaal gebouw aan de oude renbaan in Hilversum, complete renovatie en inrichting op hoog niveau

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: Castanea Bedrijfsmakelaars
Locatie: Hilversum
Oppervlakte: 450 m2

De vraag: Renoveren en inrichting van het pand, met een strak budget en tijdslijn

De uitdaging: Na brand, complete renovatie van het pand. Tevens heeft de opdrachtgever er voor gekozen om het pand energie neutraal te maken. Er zijn zonnepanelen, een warmtepomp en infrarood verwarming gemonteerd. 

De oplossing: In samenspraak met de opdrachtgever worden door Newkantoor alle mogelijkheden uitgewerkt en architectonisch vormgegeven. Newkantoor heeft in deze opdracht met zowel een bouwkundige als interieur architect gewerkt.

Eyecatchers | Leveranciers

Pand is uitgevoerd met infrarood verwarming.