Lakehouse | Loosdrecht

Lakehouse Loosdrecht is een schitterende eigentijdse exclusieve villa, direct gelegen op een unieke lokatie aan de Loosdrechtse Plassen, stijlvol ingericht met waanzinnige iconische design klassiekers.

Project | Factsheet

 

Opdrachtgever: NewKantoor
Website: Lakehouse Loosdrecht
Locatie: Veendijk 3, Loosdrecht
Oppervlakte: 470 m²

Foto’s: Remyonline.nl

De vraag:
Het ontwerpen, bouwen en inrichten van een unieke watervilla, showroom en evenementenlocatie waar exclusieve en  zakelijke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden.

De uitdaging:
Een nieuwe villa bouwen die past binnen de lokale bebouwing en waterrijke omgeving.
Het pand is tevens een visitekaartje en moet fungeren als een evenementenlocatie die aansluit bij de behoeften van de eigentijdse zakelijke gebruikers.
De luxe en hoogwaardige materialen geven een uniek ‘private setting’ gevoel met meerdere vergaderruimtes en een huiselijke uitstraling.

Het object:
De prachtige villa met ruime living, een loft inclusief een eigen vooringang en een souterrain voor meetings in verschillende opstellingen, ligt middenin de Loosdrechtse Plassen met uitzicht aan beiden zijden. Natuurlijke materialen zoals natuursteen, beton en hout verbinden de ruimtes en zorgen voor een organische ‘high end uitstraling’. Mede door het schitterende weidse uitzicht, stralen alle ruimtes enorme rust uit en bevorderen het welbevinden en de creativiteit. De indeling van de watervilla maakt deze uitermate geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten en presentaties.

De villa is gelegen aan eigen water met een ruime steiger waar met gemak meerdere boten kunnen aanmeren.
De Lakehouse Loosdrecht biedt alle mogelijkheden voor exclusieve ontmoetingen op en rond het water. 

Impressie | Foto’s

Klik op de foto’s om de diapresentatie te starten.